Search found 9 matches

by johnnyt
Fri Jan 18, 2008 5:00 pm
Forum: TwonkyServer
Topic: Problem with 4.4.3.1: MusicTree Type "Album"
Replies: 1
Views: 1858

This was fixed in the latest posted beta version.
by johnnyt
Mon Dec 31, 2007 12:03 am
Forum: D-Link DSM...
Topic: Times Displayed Wrong
Replies: 12
Views: 5859

Yes, it does on mine as well and this is one of a few new bugs (such as no more "Album" option on custom menus) introduced in the last release. Hopefully Christian can fix these soon (especially before work ceases on the NAS versions). It seems we wait patiently for something to get fixed, only to h...
by johnnyt
Sat Dec 29, 2007 9:46 pm
Forum: TwonkyServer
Topic: 4.4.3 released
Replies: 68
Views: 39562

In addition to "Album" no longer being available to choose for custom menus, every one of my MP3s (they are all 160 or 192 CBR) now display as 3 minutes 20 seconds in duration on my DSM-320RD. These two things used to work properly but got broke in the latest release. Christian, please fix this befo...
by johnnyt
Fri Dec 14, 2007 5:08 pm
Forum: TwonkyServer
Topic: Twonky on NSLU2 not supported?
Replies: 21
Views: 11987

The only reason I've been using Twonky this long was because it ran on my low power consuming NLSU2. And it's been an extremely aggravating, frustrating, test of patience, journey this whole time. I'm actually going to look at this as a liberating new day. I'm going to build a small footprint, low p...
by johnnyt
Wed Dec 05, 2007 4:40 pm
Forum: Other devices
Topic: Xbox 360 now support divxvid video
Replies: 2
Views: 3448

My xbox 360 just downloaded the fall update and so I tried it out. Yup, my xvids served up wirelessly from my NSLU2/Twonky works great! Even better than my DSM-320RD (I can actually fast forward/rewind). There is a problem with my music, though. When I browse by Album or Genre, I get lots of duplica...
by johnnyt
Sat Nov 03, 2007 12:03 am
Forum: D-Link DSM...
Topic: DSM-320 video
Replies: 61
Views: 40834

I just also confirmed that 4.4.3b1 now plays my xvid files just fine (NSLU, DSM-320RD, 802.11g). Thanks Christian!

However, I just noticed that this version no longer includes all of my JPG collection, specifically the larger 1MB+ JPG files. Anyone else experiencing this?
by johnnyt
Mon Aug 20, 2007 8:49 pm
Forum: D-Link DSM...
Topic: DSM-320 video
Replies: 61
Views: 40834

4.1.1 did not work for me

:cry: Thank you Christian. Unfortunately 4.4.1 did not work for my situation (see my specs in my August 2 reply). It dramatically improved it (no more freezes of my Xvid videos) but I still get pauses in the video and audio playback within a few seconds of starting the video. Sometimes these pauses ...
by johnnyt
Thu Aug 02, 2007 5:09 am
Forum: D-Link DSM...
Topic: DSM-320 video
Replies: 61
Views: 40834

Re: DSM-320 video

Can you please verify if you have video problems (belong to group 1 or 2). I am in group 2. Please state you current server version plus OS and copy/paste the part of the clients.db about the DSM-320. It looks like replacing this with the part (see below) sometimes cures the problem. I am running t...
by johnnyt
Tue Jun 12, 2007 4:38 pm
Forum: D-Link DSM...
Topic: Poor sound quality after upgrade
Replies: 3
Views: 4390

I can also confirm this. The last DSM firmware update messed up the volume levels. It is now much too sensitive, which overloads the signal (producing that metallic sound you are experiencing). Setting the DSM's volume to 4 dots cleared it up for me. 5 dots still had some faint signal clipping.