adidas yung 96 chasm trail

Post Reply
jvffx2y7
Posts: 3
Joined: Thu Nov 14, 2019 6:37 am
AV Hardware: ASDFSDFSDFASD

adidas yung 96 chasm trail

Post by jvffx2y7 » Thu Nov 14, 2019 7:09 am

Image
adidas schoenen zwart heren Geïnspireerd door sportkleding uit het begin van de jaren 00, is de Yung-1 een eigentijdse iteratie van schoenen in papastijl, met een bovenwerk bijgewerkt van de Falcon Dorf uit 1997 van het merk, hier uitgerust met een geherstructureerde tong en gecombineerd met een dikke zool. De schoen is ingesteld om in twee kleuren aan te komen: een oranje / marineblauwe constructie en deze nieuw debuteerde marine / rood / witte versie, die is geïnspireerd op een hardloopmodel uit de jaren 90 uit het adidas-archief.

adidas schoenen dames sale Deze keer lijkt de adidas Yung1 een op de jaren 90 geïnspireerde kleur te hebben en de concurrentie in alle hoeken van de huidige sneakertrend te versterken. Het bovenwerk van wit gaas wordt aangevuld met off-white suède overlays boven marineblauwe suède panelen. Een geweven set van drie strepen groen en marine loopt langs de zijkanten terwijl het klaverblad-logo en adidas-letters op de tong verschijnen.

adidas schoenen wit met goud De adidas Yung-96 heeft sinds zijn eerste debuut een interessante reis gehad, ooit een veel eenvoudiger alternatief op de Yung-1 biedend en kleurstellingen aannemelijk speelser aannemend. Vertrekkend van het traject dat het ooit met toewijding hield, komt het silhouet nu uitgerust voor de tumultueuze paden aan.

adidas yung 96 chasm trail Nu gekleed in volle olijftonen, bijna camouflerend in het beoogde landschap, is het paar eenvoudig op het eerste gezicht, terwijl zijn aanpassingen aan de originele tooling het bijna onherkenbaar maken. Panelen zijn enorm agressiever geworden met puntige formaties en meer ingewikkelde lagen terwijl zolen net iets zijn verhoogd en gewapend tot de T met hoogwaardige treden en een verleidelijke rimpelbodem. Langs de tonale paletten rust door en door noten van een fel oranje, waardoor iets elektrisch maar neutraal wordt gecreëerd met het gebruik van slechts twee verrassende complimenten.

https://www.witroze.com/

Post Reply