Problems with Townkymedia Server 5.1.2 on QNAP TS209II

Post Reply
mds_1978
Posts: 2
Joined: Sat Feb 13, 2010 1:48 pm
AV Hardware: QNAP TS209II
Twonkymedia Server
Roku Soundbrige

Problems with Townkymedia Server 5.1.2 on QNAP TS209II

Post by mds_1978 » Sat Feb 13, 2010 1:52 pm

Hi there,

I have a QNAP TS209II with Debian installed on it. I am currently using Twonkymedia Server v4.4.18 which works fine, but I would like to upgrade to version 5.1.2. I have downloaded the Kurobox Pro installation from the Twonky website and unzipped it in to /usr/local/. However when I try and run it as root 'ps -ef' shows -

root 1972 1 0 23:48 pts/0 00:00:00 ./twonkymedia
root 1973 1972 8 23:48 pts/0 00:00:00 [twonkymediaserv] <defunct>

so it looks like the process has crashed.

However if I run it as a non-root user it starts up fine.

Running the process as root using strace gives -

rt_sigaction(SIGINT, {0x135334, [INT], SA_RESTART|0x4000000}, {SIG_DFL}, 8) = 0
rt_sigaction(SIGABRT, {0x135334, [ABRT], SA_RESTART|0x4000000}, {SIG_DFL}, 8) = 0
rt_sigaction(SIGTERM, {0x135334, [TERM], SA_RESTART|0x4000000}, {SIG_DFL}, 8) = 0
+++ killed by SIGILL +++

Could anyone give me some tips as to what's going wrong please?

Thanks,

Marc.

mds_1978
Posts: 2
Joined: Sat Feb 13, 2010 1:48 pm
AV Hardware: QNAP TS209II
Twonkymedia Server
Roku Soundbrige

Re: Problems with Townkymedia Server 5.1.2 on QNAP TS209II

Post by mds_1978 » Wed Feb 17, 2010 10:15 am

Is there anyone who can give me some help with this please? Thanks.

Post Reply