ts-109 - soundbridge

Post Reply
Posts: 1
Joined: Sun Feb 10, 2008 8:49 pm

ts-109 - soundbridge

Post by bessen » Sun Feb 10, 2008 8:57 pm

I can play full albums via PC_windows media player and the soundbridge,but when going via the qnap ts-109-soundbridge I can only play indivicual tracks in an album

Posts: 1
Joined: Tue Jan 13, 2009 10:49 pm
AV Hardware: Roku M1000
Roku M2000

Re: ts-109 - soundbridge

Post by ali » Tue Jan 13, 2009 10:52 pm


Did you get this sorted in the end? Im looking at getting a Qnap so your feedback would be very useful.

All the best


Posts: 10
Joined: Wed Aug 06, 2008 10:21 pm
AV Hardware: Lacie Ethernet Big Disk
Archos 605 WiFi

Re: ts-109 - soundbridge

Post by tsparc » Fri Jan 30, 2009 2:12 pm

I have a TS109 II Pro running Twonky 4.4.9 and it works fine for my M1001 and R1000. Also worked with 4.4.6, 4.4.4. You will have to download the latest beta from Roku to get it to work probably (3.0.52).

Post Reply