adidas lxcon injection pack

Discuss Twonky and PS3 here
Post Reply
r4xkpake
Posts: 3
Joined: Tue Dec 24, 2019 6:12 am
AV Hardware: DFSDGSDFGSDNGMSDFNGMSDFNGSDFGNSDFMGHHSDFGNSE

adidas lxcon injection pack

Post by r4xkpake » Tue Dec 24, 2019 6:31 am

Image

adidas sko mænd udsalg Denne måned bringer adidas Originals tilbage en markant atletisk model i en moderne mutation, hvilket skaber LXCON-silhuetten. Inspireret af designet til sin OG-iteration præsenterer LXCON-modellen ikonisk designsprog i en moderne kontekst og skaber en af ​​årets mest slående sko.

adidas sko dame lyserød Skos klassiske mesh-konstruktion er struktureret af et unikt TPU-kabel, der løber fra hælen til vampen, kombineret med skoens broderede 3-stribede mærke for at skabe et uortodoks snøresystem. Kontraststingdetaljer og svejste detaljer afslutter billedet, færdig med LXCON-modellens slående adiPRENE mellemsål. Resultatet er en sko, der kombinerer fortidens aggressive æstetik med moderne stilrør, som kulminerer med en moderne silhuet, der kun kunne være kommet fra adidas arkiv.

adidas sko sort og hvid Three Stripes har vist deres tilhørsforhold til silhuetter og paletter lige fra 90'erne, og har banket på europæisk-baseret forhandler Størrelse? til en eksklusiv udgivelse af denne kommende adidas LXCON 94. Denne iteration er konstrueret med en ventileret overdel, der sidder lige under dens læderoverlejringer, og har en overbevisende blanding af blåt.

adidas lxcon injection pack Sort, grå og hi-res grønne nuancer nikker til en vintage farve, som engang var vist på en FYW Trail-model fra 90'erne. Når man bevæger sig nedad, er mellemsålen farvet i en skifergrå, der har adiPRENE-dæmpning ud over Torsion-teknologien for at forblive i overensstemmelse med dens retrokompositioner. Original adidas branding ankommer via neon hits på tungerne og hælene for yderligere flair.

https://www.andksko.com/

Post Reply