MediaFusion problem

General discussion about the media server. Feature requests. Hints, tips and tricks.
Locked
User avatar
mackowiakp
Posts: 43
Joined: Mon Apr 11, 2011 8:00 am
AV Hardware: Samsung TV series 5 and 6, PCH A110, Mandirva Linux
Icecrypt S4000 Sat PVR, Ariva 200 Sat PVR-Ready
Location: Poland/Gdynia

MediaFusion problem

Post by mackowiakp » Mon Jan 30, 2012 7:35 am

I just install TwonkyServer for Linux. Works but I have problem with mediafusion. I still get error:

Unable to connect to Mediafusion server. Please check if your internet connection is active.

What the problem is?
Linux is like wigwam. No Windows, no Gates but Apache inside!

Twonky_Rick
Posts: 3816
Joined: Wed Nov 19, 2008 1:59 am
AV Hardware: Samsung 650 Series TV (2010), 4.5TB HP MediaSmart server with 100,000 songs, 5) AT&T U-Verse STB, CE form-factor Media Center PC and 6 other networked PCs running TwonkyManager, 2 Sonos ZP80, Sonos S5 speaker, Apple TV (running XBMC), Roku Soundbridge, X-Box 360, Sony PS3, Kodak 10" Wireless Photo Frame, iPhone with PlugPlayer software, Sonos CR-100.
Location: San Diego
Contact:

Re: MediaFusion problem

Post by Twonky_Rick » Thu Feb 16, 2012 1:30 am

1. Which version of the server are you running?
2. How are you connecting with MediaFusion?

- Rick
Follow me on Twitter! mostlytech1
Checkout my blog: http://mostly-tech.com/

User avatar
mackowiakp
Posts: 43
Joined: Mon Apr 11, 2011 8:00 am
AV Hardware: Samsung TV series 5 and 6, PCH A110, Mandirva Linux
Icecrypt S4000 Sat PVR, Ariva 200 Sat PVR-Ready
Location: Poland/Gdynia

Re: MediaFusion problem

Post by mackowiakp » Thu Feb 16, 2012 6:38 pm

Now i play with 6.0.39. Works now fine. But is it possible to attach user defined internet media source? I want to have possibility to add video content served by TV station offered over internet. Is it possible?
Linux is like wigwam. No Windows, no Gates but Apache inside!

Twonky_Rick
Posts: 3816
Joined: Wed Nov 19, 2008 1:59 am
AV Hardware: Samsung 650 Series TV (2010), 4.5TB HP MediaSmart server with 100,000 songs, 5) AT&T U-Verse STB, CE form-factor Media Center PC and 6 other networked PCs running TwonkyManager, 2 Sonos ZP80, Sonos S5 speaker, Apple TV (running XBMC), Roku Soundbridge, X-Box 360, Sony PS3, Kodak 10" Wireless Photo Frame, iPhone with PlugPlayer software, Sonos CR-100.
Location: San Diego
Contact:

Re: MediaFusion problem

Post by Twonky_Rick » Wed Feb 22, 2012 1:44 am

Not currently. We have discussed doing this in the future, but do not have a way to do this yet.

- Rick
Follow me on Twitter! mostlytech1
Checkout my blog: http://mostly-tech.com/

User avatar
mackowiakp
Posts: 43
Joined: Mon Apr 11, 2011 8:00 am
AV Hardware: Samsung TV series 5 and 6, PCH A110, Mandirva Linux
Icecrypt S4000 Sat PVR, Ariva 200 Sat PVR-Ready
Location: Poland/Gdynia

Re: MediaFusion problem

Post by mackowiakp » Wed Feb 22, 2012 11:45 am

Take care that different "streaming" platforms are use. In my country Polsat (private TV broadcaster) use AdobeAir, TVN (another private TV broadcaster) use SilverLight/Moonlight. And DRM could be potentially e problem.
Linux is like wigwam. No Windows, no Gates but Apache inside!

Twonky_Rick
Posts: 3816
Joined: Wed Nov 19, 2008 1:59 am
AV Hardware: Samsung 650 Series TV (2010), 4.5TB HP MediaSmart server with 100,000 songs, 5) AT&T U-Verse STB, CE form-factor Media Center PC and 6 other networked PCs running TwonkyManager, 2 Sonos ZP80, Sonos S5 speaker, Apple TV (running XBMC), Roku Soundbridge, X-Box 360, Sony PS3, Kodak 10" Wireless Photo Frame, iPhone with PlugPlayer software, Sonos CR-100.
Location: San Diego
Contact:

Re: MediaFusion problem

Post by Twonky_Rick » Fri Feb 24, 2012 1:19 am

Understood. TwonkServer already supports some types of DRMs (MS PlayReady, DTCP/IP), but this varies by country.

- Rick
Follow me on Twitter! mostlytech1
Checkout my blog: http://mostly-tech.com/

Locked