MKV does not work anymore after Update to vsn 7.07

General discussion about the media server. Feature requests. Hints, tips and tricks.
Post Reply
icke
Posts: 1
Joined: Wed Apr 25, 2012 8:05 pm
AV Hardware: Samsung Smart TV

MKV does not work anymore after Update to vsn 7.07

Post by icke » Wed Apr 25, 2012 8:18 pm

Hi,
I'm new user in this forum; hope it is the right board for my questions;

I just updated the Twonkyserver (windows box) to the current version 707. After this update, there were the following issues;
- after playing one .avi, the Samsung Smart TV closes the connection saying
"the server does not respond". The server needs to be restarted, the twonky database needs to be rebuilt.
- the server does not play .mkv anymore.

what makes me angry was, that the former version worked fine. No Problems. But I thought: New Version, new features...

could anybody tell me something about the correct .xml file playing .mkv files? Is there a possibility to change the config in a working version?

Thanx
icke.

Twonky_Rick
Posts: 3816
Joined: Wed Nov 19, 2008 1:59 am
AV Hardware: Samsung 650 Series TV (2010), 4.5TB HP MediaSmart server with 100,000 songs, 5) AT&T U-Verse STB, CE form-factor Media Center PC and 6 other networked PCs running TwonkyManager, 2 Sonos ZP80, Sonos S5 speaker, Apple TV (running XBMC), Roku Soundbridge, X-Box 360, Sony PS3, Kodak 10" Wireless Photo Frame, iPhone with PlugPlayer software, Sonos CR-100.
Location: San Diego
Contact:

Re: MKV does not work anymore after Update to vsn 7.07

Post by Twonky_Rick » Thu May 03, 2012 12:00 am

I'll pass this on. Thanks for reporting it.

- Rick
Follow me on Twitter! mostlytech1
Checkout my blog: http://mostly-tech.com/

Twonky_Rick
Posts: 3816
Joined: Wed Nov 19, 2008 1:59 am
AV Hardware: Samsung 650 Series TV (2010), 4.5TB HP MediaSmart server with 100,000 songs, 5) AT&T U-Verse STB, CE form-factor Media Center PC and 6 other networked PCs running TwonkyManager, 2 Sonos ZP80, Sonos S5 speaker, Apple TV (running XBMC), Roku Soundbridge, X-Box 360, Sony PS3, Kodak 10" Wireless Photo Frame, iPhone with PlugPlayer software, Sonos CR-100.
Location: San Diego
Contact:

Re: MKV does not work anymore after Update to vsn 7.07

Post by Twonky_Rick » Thu May 03, 2012 10:22 pm

Looks like I got a bite on this issue. It's being assigned to someone else to investigate. Crossing fingers that we can reproduce this and it can be easily fixed.

- Rick
Follow me on Twitter! mostlytech1
Checkout my blog: http://mostly-tech.com/

igchy
Posts: 1
Joined: Sat May 12, 2012 5:31 am
AV Hardware: Netgear Ready NAS Ultra 2
Sony Playstation 3

Re: MKV does not work anymore after Update to vsn 7.07

Post by igchy » Sat May 12, 2012 5:33 am

Any news here?
It's a showstopper for me.

Twonky_Rick
Posts: 3816
Joined: Wed Nov 19, 2008 1:59 am
AV Hardware: Samsung 650 Series TV (2010), 4.5TB HP MediaSmart server with 100,000 songs, 5) AT&T U-Verse STB, CE form-factor Media Center PC and 6 other networked PCs running TwonkyManager, 2 Sonos ZP80, Sonos S5 speaker, Apple TV (running XBMC), Roku Soundbridge, X-Box 360, Sony PS3, Kodak 10" Wireless Photo Frame, iPhone with PlugPlayer software, Sonos CR-100.
Location: San Diego
Contact:

Re: MKV does not work anymore after Update to vsn 7.07

Post by Twonky_Rick » Thu May 17, 2012 10:19 pm

There is no way for me to check with our German office right now because most of the people are out due to a holiday. We'll be posting TS 7.0.9 to Twonky.com by the end of next week. If this fix isn't in that release, please let me know and I'll ask for a status update.

- Rick
Follow me on Twitter! mostlytech1
Checkout my blog: http://mostly-tech.com/

Post Reply