Adidas Ultra Boost Laceless Trace Scarlet

General discussion about the media server. Feature requests. Hints, tips and tricks.
Post Reply
kleucot8
Posts: 3
Joined: Sun Sep 29, 2019 9:17 am
AV Hardware: CDSAFDSAFSDAFSDA

Adidas Ultra Boost Laceless Trace Scarlet

Post by kleucot8 » Sun Sep 29, 2019 9:26 am

Image


Deze nieuwe colorway wordt geleverd met een Adidas Schoenen Groen Primeknit-bovenwerk gecombineerd met de witte hits die over het bovenwerk zijn gestrooid. Andere kenmerken van het model zijn de zwarte hielkap, geribbelde textuur waar de veters meestal gaan, zwarte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool.


Een van de nieuwste edities van de Adidas Schoenen Dames Roze serie is het Laceless-silhouet. Na verschillende releases die allemaal White Boost hebben, is dit de eerste keer dat we de hardloopschoen zien uitgerust met Black Boost. Het gehele bovenwerk is bedekt met zwart en wit gebouwd met Primeknit. Een zwarte sokachtige kraag, hielkap, doorlopende Boost-middenzool en rubberen buitenzool completeren het ontwerp.


De Adidas Schoenen Nieuw 2019 is een vrij nieuw Ultra Boost-model dat niet alleen de kooi sloten, maar ook de veters worden verwijderd. Wat je uiteindelijk krijgt, is de gestroomlijnde Ultra Boost die we tot nu toe hebben gezien. Het tonale uiterlijk van het Primeknit-bovenwerk wordt vervolgens gecompenseerd door het wit op de Boost-middenzool.


Alle drie deze aanbiedingen van de Adidas Ultra Boost Laceless Trace Scarlet zien er hetzelfde uit, omdat ze elk worden gedaan in zachte pasteltinten op de Primeknit in groen, blauw of paars. Elk paar wordt ook geleverd met bijpassende hieltellers, een geribbelde middenvoet, witte Boost-middenzool en witte continentale rubberen buitenzolen.


https://www.sports-be.com/

Post Reply