Nike React Element 55 Pure Platinum/Bright Crimson/Volt

General discussion about the media server. Feature requests. Hints, tips and tricks.
Post Reply
afcez67u
Posts: 3
Joined: Fri Oct 18, 2019 2:19 am
AV Hardware: CDJKAGHFSHIUASDFHAUIFDADFYHHUIAFHSUIAFHSUAFSAFSDAAFDSAFDAS

Nike React Element 55 Pure Platinum/Bright Crimson/Volt

Post by afcez67u » Fri Oct 18, 2019 2:44 am

Image


Nike React Element 55 Sale vil tilføje deres React Element 55 lineup i sommer med en håndfuld splinternye farveindstillinger. En af disse er denne kommende colorway, der kommer klædt i et rent platin og Wolf Grey farveskema. Det fremhæves med Aqua-accenter i hele toppen af ​​en hvid reaktion polstret sål.


Nike React Element 55 Blå har vist sig i en ægte spredning af nye farveveje i de sidste par måneder, hvoraf den ene er denne gule og crimson-accentuerede stil. Ved hjælp af en simpel, blød grå base med sort trim og hvide accenter i kvarteret / øjnene anvender denne 55'ere de førnævnte toner til lyse farver. Rødt vises på både hælbåndoptagelsen og hvide React mellemsåls bagpropper, mens gul bruges til tungen og hælklemmen. Et stort sort Swoosh og sort forfodsstik tilslutter derefter udseendet.


Denne nye smag af livsstilsløberen starter med at blive Nike React Element 55 Herre af en sort tekstilmaskekonstruktion, der dominerer den øverste med Wolf Grey og Pure Platinum-detaljer placeret på øjet, eyelets, snørebånd, indre foring og hæl. Stjernen på skoen er uden tvivl aqua-hits, der ses på tungen, rundt om øjnene, og bælgen, der er detaljeret om den hvide React-sålenhed.


Nike React Element 55 Pure Platinum/Bright Crimson/Volt vokser fortsat i popularitet med hver colorway, der frigiver, og på dækket har vi et andet par til at vise dig, der får et stealthy og rent udseende. Denne gang omkring den alsidige løber fra Swoosh er udstyret med et slankt sort look i hele den strækbare tekstilnetkonstruktion. Overtræk i sort læder føjer til skoen udseende med antracit-accenter i hele skoen, hvilket giver en subtil kontrast. En mørklagt React-sålenhed nedenunder fungerer som prikken over i'et.


https://www.udsalgskrs.com/

Post Reply