Nike Air Vapormax 2019 Neon Green

General discussion about the media server. Feature requests. Hints, tips and tricks.
Post Reply
vfz08718
Posts: 3
Joined: Mon Oct 28, 2019 3:31 am
AV Hardware: CDSAFDSAFSAFDSAFDSA

Nike Air Vapormax 2019 Neon Green

Post by vfz08718 » Mon Oct 28, 2019 3:47 am

Image


Het doorschijnende, flexibele Nike Schoenen Groen is geheel gekleed in een lichtblauwe tint, terwijl accenten aankomen via een zilveren omhulde patch op de tong, een zwart Swoosh / hielstuk op de middenvoet en een herhalende gedrukte afbeelding die rond de hiel loopt. De plastic clip van de hiel biedt vervolgens een kleine pop iriserende details - met kleuren die niet te veel verschillen van de "Northern Lights" Air Max 720 - en een blauw getinte Vapormax-dempingsunit maakt het uiterlijk af.


Exclusief ontworpen voor vrouwen, deze nieuwe kleuroptie van de Nike Schoenen Dames Wit is verzonken in een lichte blauwtint die Nike aluminiumblauw noemt in het vertrouwde doorschijnende TPE-bovenwerk. De contrasterende punten op de schoen komen op de tong tag die is gedaan in een metallic zilver en op de Swoosh logo's en hiel die zijn gedaan in het zwart. Beneden ligt een VaporMax-zool over de volledige lengte met een blauwe tint.


De Nike Schoenen Nieuw Model is de nieuwste en beste versie van de populaire VaporMax-lijn die oorspronkelijk in 2017 debuteerde. Vandaag kijken we naar de volgende colorway die dit weekend wordt uitgebracht voor de NBA All-Star-festiviteiten. Beginnend met crème / bruin TPE doorschijnend bovenwerk, is een lichte olijfachtige toon te zien die door het doorzichtige bovenwerk en op de teen-, enkel- en hielgebieden kruipt. Gebrand oranje wordt vervolgens geplaatst op de Swoosh-branding op de zijpanelen, de VaporMax-branding op de hielen, het hiellipje, samen met een blauw getinte VaporMax-zool met olijfaccenten op de pods op de buitenzool.


De Nike Air Vapormax 2019 Neon Green is de volgende versie van het nieuw geïntroduceerde silhouet en het maakt zijn weg naar planken. De meerderheid van de sneaker is bedekt met een wit en doorschijnend bovenwerk met contrasterende zwarte accenten verspreid over. Andere details zijn platinaklappen die worden gebruikt voor de vetersluiting onder de zijkanten, gevolgd door een heldere VaporMax-zool met meer zwarte klappen die worden gebruikt voor delen van de buitenzool.


https://www.air270sport.com/

Post Reply