Pictures not displaying

General discussion about the media server. Feature requests. Hints, tips and tricks.
Post Reply
Bones5050
Posts: 9
Joined: Fri Oct 05, 2007 5:09 pm
Location: New Jersey

Pictures not displaying

Post by Bones5050 » Fri Oct 05, 2007 5:40 pm

I am running TwonkyMedia server 4.4.2 on a NSLU2 UnSlung 6.8 and D-Link 320. For some reason after upgrading to 4.4.2, my pictures are not displaying on my D-Link 320. The thumbnail views are black, and when I open a specific picture I am receiving the message, file format not compatible try nero recode…. When I open a web browser from my PC I can see the pictures, so I am not sure what the problem is? Any ideas?

BTW: I have no problem viewing the same pictures from my PC running Tversity to my D-Link 320 and had no problem with the same pictures prior to 4.4.2.

I would revert back to an earlier version, however 4.4.2 has fixed my video problem with watching VOBs, MP4 still seems to be a problem, even when recoded with Nero!! Go figure….

Bones5050
Posts: 9
Joined: Fri Oct 05, 2007 5:09 pm
Location: New Jersey

Post by Bones5050 » Sat Oct 06, 2007 9:55 am

Update

So I decided to install TwonkyMedia on my PC to see if I was having the same problems, and to my surprise, I can view my pictures with no problem. So perhaps there is a bug in the NSLU2 version?

Also, I can play Divx files on my PC (the stutter) but can’t play them on the NSLU2…

stupid.illusion
Posts: 7
Joined: Thu Oct 11, 2007 11:50 am

Post by stupid.illusion » Thu Oct 11, 2007 11:54 am

Same problem here. I just installed the latest TwonkyVision trial version on my NSLU2 (using latest unslung). I can stream mp3 to my PS3 (latest firmware) without any problem, but I cannot see any picture.

stupid.illusion
Posts: 7
Joined: Thu Oct 11, 2007 11:50 am

Post by stupid.illusion » Fri Oct 12, 2007 9:44 am

It was actually my mistake (somehow the share I added for pictures was lost - maybe I did not press the "save" button). Pictures work just fine.

Post Reply