4.4.3 released

General discussion about the media server. Feature requests. Hints, tips and tricks.
User avatar
twonky-christian
Lynx Technology Staff
Posts: 1121
Joined: Fri Sep 10, 2004 3:16 pm
AV Hardware: PC
Location: Berlin
Contact:

4.4.3 released

Post by twonky-christian » Fri Dec 21, 2007 6:32 pm


cliffa
Posts: 45
Joined: Wed Sep 27, 2006 9:34 pm
AV Hardware: Server: Qnap TS-409
Clients: PS3, Xbox360, DSM-520, Archos 605, Nokia N95, Kodak EasyShare EX1011 , Momento Picture Frame, NetGem 7600, Sony Vaio WA1.
Location: UK

Post by cliffa » Fri Dec 21, 2007 6:53 pm

What system/configuration have you tested this with to say DivX is supported for PS3? It is not working for me on Linkstation PPC NAS. If you have some guidelines we need to follow for this to work, please can you post them here.

Oh and is there any way for us to configure things such that Music Video and Pictures does not show up as a top level folder under each entry on the PS3

Thanks
Last edited by cliffa on Sat Dec 22, 2007 9:57 am, edited 1 time in total.

KidCactus
Posts: 6
Joined: Fri May 25, 2007 5:40 pm

Post by KidCactus » Fri Dec 21, 2007 7:28 pm

I can't get DivX or .ts to work either with this version, on Mac.

Pemgi
Posts: 4
Joined: Fri Dec 21, 2007 7:42 pm

Post by Pemgi » Fri Dec 21, 2007 8:53 pm

Synology DS-101j + PS3, divx not working. Still get the unknown format message...

VAMET
Posts: 14
Joined: Fri Dec 21, 2007 12:14 pm
Location: Poland

Post by VAMET » Fri Dec 21, 2007 9:06 pm

Dear TwonkyMedia Team

Hmm, I am really sorry to say, but... OK, no comments.

Go here: http://www.twonkyforum.com/viewtopic.ph ... highlight=
...and read what media are displayed and played by TwonkyMedia 4.4.3 for PS3 client.

Is it really hard to include in TwonkyMedia Server those (below) media support for PS3 and X360?

- TIFF, BMP, GIF, PNG - these are only pictures formats, so what is the problem and difference between those 4 formats and JPG (supported)?

- MP4 (MPEG-4 AAC), WAVE (Linear PCM) - these are only audio formats, so what is the problem and difference between those 2 formats and MP3, WMA (supported)?

- MPEG-2 PS (MPEG2 Audio Layer 2, AAC LC, AC3 (Dolby Digital), LPCM); MPEG-2 TS (MPEG2 Audio Layer 2); AVI (Motion JPEG (Linear PCM), Motion JPEG (Law)); DivX - these are only video formats, so what is the problem and difference between those 4 formats and MP4, MPEG-1, WMV (VC-1) (supported)?

I wish you good luck, because your success are ours.
Sincerely

Mateusz Kiczela
VAMET
Lapsus Angelus

Espressotasse
Posts: 3
Joined: Fri Dec 21, 2007 9:20 pm

Post by Espressotasse » Fri Dec 21, 2007 9:34 pm

Hi,
Pemgi wrote:Synology DS-101j + PS3, divx not working. Still get the unknown format message...

same here: D-Link DNS-323 and PS3, DivX is not working. The same files are playing without problems via my USB-Stick connected to the PS3.

Bye
Espressotasse

Pemgi
Posts: 4
Joined: Fri Dec 21, 2007 7:42 pm

Post by Pemgi » Fri Dec 21, 2007 9:47 pm

Also tried WinXP sp2 and PS3, DivX not working. Mp3´s and mpg2´s working though.

On what server(s) did you test this release?

Zeeno
Posts: 3
Joined: Fri Dec 21, 2007 10:39 pm

Post by Zeeno » Fri Dec 21, 2007 10:53 pm

I tried the 4.4.3 trial on Windows XP SP2 & Windows 2003 SP1, but my DivX/XviD files still show up as 'Unsupported Data' on the PS3. WMV/VC-1 works great though!

I hope this gets fixed. Twonky works better than anything else I've tried. My credit card is ready to buy a license the second the DivX issue is resolved :)

walshchristopherj
Posts: 32
Joined: Wed Jul 25, 2007 2:33 pm

Twonky 4.4.3 Issues

Post by walshchristopherj » Sat Dec 22, 2007 12:27 am

Server: Maxtor Shared Storage Plus with Twonky 4.4.3
Client: XBOX 360

- Divx/XviD does not work.
- Cover art for video files (ie separate jpeg named the same as the video file) does not work.
- Cannot add levels in the Music Tree.
- Cannot delete nodes in the Music Tree.
- Cannot add nodes in the Music Tree.
- Simple navigation in the Music Tree has two Folder Nodes.

Divx/XviD worked with Twonky 4.4.2, I don't see why it doesn't work now. I haven't tried configuring the Picture and Video tree, I just left the default options but I think they will have the same problems at the Music tree. Hopefully these issues can be fixed or I will have to go back to 4.4.2 so I can view Divx/XviD.

sjm
Posts: 60
Joined: Wed Dec 21, 2005 10:48 pm

Post by sjm » Sat Dec 22, 2007 4:06 am

4.4.3 does not have album in music tree.

On my system album art display no longer works when track is playing. since PS3 2.10. This is true in 4.4.2 and 4.4.3. Art is visible when looking at album.

ThyMaster
Posts: 192
Joined: Mon Aug 15, 2005 11:47 am

Post by ThyMaster » Sat Dec 22, 2007 8:22 am

PS3 with TV 4.4.3 running under SuSE Linux 10.1

Here are my findings:
Video:
- No DIVX (Unsupported data)
- So far all of my mp4 and mpeg videos stream and play
- Tags and cover art in some mp4 files now work (won't display in 4.4.2)
Pictures:
- Tags from EXIF are read and displayed correctly (new feature)
- Titles from EXIF aren't read and displayed anymore (worked fine in 4.4.2)
Music:
- mp3 cover art works (like in 4.4.2., broken in 4.4.3RC4)

All in all I think I can use 4.4.3 without really losing functionality against 4.4.2. BUT being with 4.4.3 from Beta2 to RC4 I must say that I do not see any real advantage using 4.4.3 against 4.4.2.
@Christian: I really do not understand how you can state that DIVX on PS3 is working while there seems to be no one out there get it running! Please fix this, but please have Merry X-mas holidays first and get yourself some rest :)

Regards
ThyMaster

VAMET
Posts: 14
Joined: Fri Dec 21, 2007 12:14 pm
Location: Poland

Post by VAMET » Sat Dec 22, 2007 8:28 am

Dear Members

I cannot get it, how somebody may release software that is not working, is not tested, and not even fixed issues from Beta Testers opinions.

May someone explain it to me.

There were lots of issues described in RC4, lots of users described them.
And we got final version of 4.4.3 with those issues. I don't get it.
Sincerely

Mateusz Kiczela
VAMET
Lapsus Angelus

User avatar
twonky-christian
Lynx Technology Staff
Posts: 1121
Joined: Fri Sep 10, 2004 3:16 pm
AV Hardware: PC
Location: Berlin
Contact:

Post by twonky-christian » Sat Dec 22, 2007 9:06 am

Hi,

looks like we have a problem with DivX :-(

We will have a look and release a patch later.

Are there other issues found ?

(Music Tree on XBOX can not work, as XBOX build its own tree)

Thanks
Christian

VAMET
Posts: 14
Joined: Fri Dec 21, 2007 12:14 pm
Location: Poland

Post by VAMET » Sat Dec 22, 2007 9:21 am

Dear Christian

First of all, I am new here, nice to met you - one of those people, who are responsible for TwonkyMedia Server - very good job, but it should be better, because you are very good.
twonky-christian wrote: Are there other issues found ?
1. "Album" type in nodes is no longer exists, why? Now we have double "Folder" type. Please fix it.
2. DivX still is not working right, but you will fix it.
3. Please, pretty please, support PS3 clients with .png, .tiff and .wav - only those 3 formats at the moment, before Christmas.

And more it's a pleasure to met you. Regards.
Sincerely

Mateusz Kiczela
VAMET
Lapsus Angelus

andymck
Posts: 3
Joined: Tue Dec 18, 2007 12:04 pm

Post by andymck » Sat Dec 22, 2007 9:22 am

I also updated the trial version to 4.4.3 and have the same problem with the PS3 not recognising and divx files. But even more annoying is the fact that with 4.4.2 the Xbox streamed everything fine, now with 4.4.3 it sees the server but says I have no video/music/photo files on the drive (Mac and PC see them fine).

Any ideas.

PS running a Linkstation Live.

User avatar
twonky-christian
Lynx Technology Staff
Posts: 1121
Joined: Fri Sep 10, 2004 3:16 pm
AV Hardware: PC
Location: Berlin
Contact:

Post by twonky-christian » Sat Dec 22, 2007 9:24 am

Hi,

just one quick qustions to everyone who says DivX not working:

What is the file extension you are using

avi or divx ?

Thanks
Christian

VAMET
Posts: 14
Joined: Fri Dec 21, 2007 12:14 pm
Location: Poland

Post by VAMET » Sat Dec 22, 2007 9:43 am

Dear Christian
twonky-christian wrote:What is the file extension you are using
avi or divx ?
It's really sorry to tell, but both of extensions.

I have pure .divx files and .avi (DivX) - none of them are played via TwonkyMedia Server for PS3 clients.
Sincerely

Mateusz Kiczela
VAMET
Lapsus Angelus

cliffa
Posts: 45
Joined: Wed Sep 27, 2006 9:34 pm
AV Hardware: Server: Qnap TS-409
Clients: PS3, Xbox360, DSM-520, Archos 605, Nokia N95, Kodak EasyShare EX1011 , Momento Picture Frame, NetGem 7600, Sony Vaio WA1.
Location: UK

Post by cliffa » Sat Dec 22, 2007 9:55 am

My DivX (XviD) files all have a .avi extension. They play fine on Xbox360 but not PS3. The .wmv files are also not playing on PS3.

backeroo
Posts: 10
Joined: Thu Nov 22, 2007 7:20 pm

Post by backeroo » Sat Dec 22, 2007 10:55 am

MAC OS 10.5.1 DSM-320RD

Still facing the same Issues like in RC4. Server freezes as soon as i turn on my DSM-320.

This wasn't in B2.

Downgrade again to B2.

I'm glad to have 10.5 with TimeMachine. Makes thes downgrades so much easier.

User avatar
mgillespie
Posts: 1222
Joined: Fri Jul 08, 2005 1:19 pm
AV Hardware: TwonkyMedia AV UPnP Mediaserver (Marvell Kirkwood ARM Sheevaplug with Debian Squeeze).
2x Noxon V2 audio client
1x PS3 Slim 500GB Audio/Video UPnP client.
1x Sony VGF-CP1 Wireless Photoframe.
Location: UK

Post by mgillespie » Sat Dec 22, 2007 11:21 am

twonky-christian wrote:Hi,

just one quick qustions to everyone who says DivX not working:

What is the file extension you are using

avi or divx ?

Thanks
Christian
Both types for me...

my concern, is that whilst .divx is certainly a divx file, an .avi could be many things. Surely detecting based on file type is a bad thing to do...
Please note: Moderators here are voluntary and do not work for PacketVideo or Twonky, please do not attack us. Any posts are personal opinion, and may not be those of PV/Twonky.

Leg-end
Posts: 29
Joined: Fri Aug 24, 2007 3:13 pm

Post by Leg-end » Sat Dec 22, 2007 1:47 pm

twonky-christian wrote:Hi,

just one quick qustions to everyone who says DivX not working:

What is the file extension you are using

avi or divx ?

Thanks
Christian
Yes both types, and I know its not the files because they're working straeming through mediatomb.

User avatar
twonky-christian
Lynx Technology Staff
Posts: 1121
Joined: Fri Sep 10, 2004 3:16 pm
AV Hardware: PC
Location: Berlin
Contact:

Post by twonky-christian » Sat Dec 22, 2007 3:24 pm

Hi,

due to the DivX probelms with PS3 and XBOX we have now released the 4.4.3.1
http://www.twonkyvision.com/Download/Tw ... index.html

http://www.twonkyvision.com/Download/Tw ... cians.html


Sorry for the 4.4.3 :roll:
Christian

sjm
Posts: 60
Joined: Wed Dec 21, 2005 10:48 pm

Still no Album in music tree

Post by sjm » Sat Dec 22, 2007 3:41 pm

Thanks for the update Christian. There is still the problem of not having Album available in the music tree.

Album art does not work at all now :(

Pemgi
Posts: 4
Joined: Fri Dec 21, 2007 7:42 pm

Post by Pemgi » Sat Dec 22, 2007 4:03 pm

The DivX support for PS3 works great, running TwonkyVision on a Synology DS-101j.

Thank you Twonky-team!

Leg-end
Posts: 29
Joined: Fri Aug 24, 2007 3:13 pm

Post by Leg-end » Sat Dec 22, 2007 4:12 pm

Running on Mac with PS3 as client .ts files still showing up as unsupported data.
But good news Divx is now working.

Cheers.

Angel67
Posts: 11
Joined: Fri Nov 16, 2007 2:33 am

Thanks for the Update

Post by Angel67 » Sat Dec 22, 2007 4:15 pm

Hi Christian,
thanks for the update...
It fixed all the issues

I am using DNS-323 NAS running Twonky clients PS3 and XBox 360

I confirm it works... Divx playable everywhere..

The folder problem is due to a typo...

If you look into Music Tree in the configuration page Music Node 3 defaults to Folder instead of Album

I tried to change it but it doesn't save the value...

Must be within the config files...

Any hints?

Angel67

sjm
Posts: 60
Joined: Wed Dec 21, 2005 10:48 pm

Post by sjm » Sat Dec 22, 2007 4:24 pm

Angel67, does MP3 album art work for you on the PS3?

User avatar
twonky-christian
Lynx Technology Staff
Posts: 1121
Joined: Fri Sep 10, 2004 3:16 pm
AV Hardware: PC
Location: Berlin
Contact:

Post by twonky-christian » Sat Dec 22, 2007 4:31 pm

set the tree to custom first, before doing changes

otherwise it will always revert to the default trees

sjm
Posts: 60
Joined: Wed Dec 21, 2005 10:48 pm

Post by sjm » Sat Dec 22, 2007 4:46 pm

Album is not a selectable type in the music tree dropdown menu including custom. I've been using Twonky for a very long time. There has always been Album available before 4.4.3

Any idea why Album art no longer works?

User avatar
mgillespie
Posts: 1222
Joined: Fri Jul 08, 2005 1:19 pm
AV Hardware: TwonkyMedia AV UPnP Mediaserver (Marvell Kirkwood ARM Sheevaplug with Debian Squeeze).
2x Noxon V2 audio client
1x PS3 Slim 500GB Audio/Video UPnP client.
1x Sony VGF-CP1 Wireless Photoframe.
Location: UK

Post by mgillespie » Sat Dec 22, 2007 4:54 pm

Also confirm Album Art no longer works on PS3. It may be because my Music tree is set to Music only, but this was always the existing configuration, and it always worked in the past.
Please note: Moderators here are voluntary and do not work for PacketVideo or Twonky, please do not attack us. Any posts are personal opinion, and may not be those of PV/Twonky.

sjm
Posts: 60
Joined: Wed Dec 21, 2005 10:48 pm

Post by sjm » Sat Dec 22, 2007 5:00 pm

Something changed with PS3 2.10 as well. When I added new music, it would not show album art, but existing tracks did. I rebuilt the database, now they all have the same problem. There is album art when you play music, but then go back to XMB with the PS button, pick a different album, you will see art in the track list, but not when actually playing the track. This is with 4.4.2.

VAMET
Posts: 14
Joined: Fri Dec 21, 2007 12:14 pm
Location: Poland

Post by VAMET » Sat Dec 22, 2007 5:50 pm

Dear Christian
twonky-christian wrote: due to the DivX probelms with PS3 and XBOX we have now released the 4.4.3.1
Thank you very much for support PS3 client with .DivX extension format. Does it support .avi (DivX) too?

1. Please fix no "Album" type in Music, 2x"Folder" type
2. Please add support for .png, .tiff, .gif, .bmp and .wave media formats - they are basic image and audio extensions supported by PS3
Sincerely

Mateusz Kiczela
VAMET
Lapsus Angelus

backeroo
Posts: 10
Joined: Thu Nov 22, 2007 7:20 pm

Post by backeroo » Sat Dec 22, 2007 6:37 pm

Ok, as far as i can see, it seems that this Problem i have, is maybe very specific for my combination of OS, Platform and Client, and i uderstand that this may not have top Priority.

So, i've reinstalled 4.4.3 again, turned on all loggin ( except scan, as i've waited for the completition of the scan before i fired up the DSM-320 ) and also created a stack-trace of the hanging process.

If anyone from twonky is interested, just let me know where to send it to, if it may help you to fix this. It defnetly don't happen with 4.4.3-b2.

Or if you need other logs or traces or tests i can run, just let me know.

I don't want to put any pressure on this, as i can imagine that all of you may look forward to get some rest and like to enjoy the upcoming hollidays just like me, and i still can live with b2 for a while.

So, merry Christmas to all of you and a happy new Year.

backeroo wrote:MAC OS 10.5.1 DSM-320RD

Still facing the same Issues like in RC4. Server freezes as soon as i turn on my DSM-320.

This wasn't in B2.

Downgrade again to B2.

I'm glad to have 10.5 with TimeMachine. Makes thes downgrades so much easier.

nicehat
Posts: 2
Joined: Fri Dec 21, 2007 8:27 pm

netgear readynas not rev'd to 4.4.3.1?

Post by nicehat » Sat Dec 22, 2007 8:05 pm

the readynas version appears to only be 4.4.3 (even though the file says 4.4.0) as divx to ps3 does not appear to be working -- same unsupported data error.

Gaijin
Posts: 2
Joined: Sat Dec 22, 2007 8:53 pm

TwonkyMedia 4.4.3.1 & Maxtor Shared storage II

Post by Gaijin » Sat Dec 22, 2007 9:11 pm

Hey Christian,

Thanks for the update I really appreciate it as half of my media collection is Xvid/DivX and therefore was out of bounds for a long time...

The Problem is that the server keeps restarting the scan every 60 seconds or so logging it out from the PS3 even though it is set to scan only once a day, this database rebuilding keeps the drives running constantly.

I'm not sure but when it does scan it doesn't seem to find media on the 2 usb external drives attatched to my MSS II, maybe this is the problem?

Also the memory usage only seems to get to a certain amount before sticking and then reseting although the amount has varied from attempt to attempt after resetting to defaults it has never reached the 6000kb approx that it was at with 4.4.2.

Is there any chance of fixing this as 60 sec is not even long enough to download the file for local viewing

I Had to revert back to 4.4.2 before I killed my drives

Log files will be supplied upon request

:?:
Last edited by Gaijin on Sun Dec 23, 2007 8:35 am, edited 1 time in total.

Espressotasse
Posts: 3
Joined: Fri Dec 21, 2007 9:20 pm

Post by Espressotasse » Sun Dec 23, 2007 12:31 am

Hi,
twonky-christian wrote:Hi,

due to the DivX probelms with PS3 and XBOX we have now released the 4.4.3.1

Yesss, it works! Great, because all of my all time christmas TV-favorites are stored in DivX!

Bye
Espressotasse

D-Kalck
Posts: 13
Joined: Tue Dec 18, 2007 9:26 am

Post by D-Kalck » Sun Dec 23, 2007 1:01 am

With a fresh install of 4.4.3.1 TwonkyMedia crashes while it adds some images to the db, here is an example :
http://dl.free.fr/jxAwDD6zh/JustinTimbe ... ont%5D.jpg

My configuration :
TwonkyMedia 4.4.3.1 running as a service
Windows XP SP2
Problem while adding some images to the db

ThyMaster
Posts: 192
Joined: Mon Aug 15, 2005 11:47 am

Post by ThyMaster » Sun Dec 23, 2007 7:43 am

twonky-christian wrote:Hi,

due to the DivX probelms with PS3 and XBOX we have now released the 4.4.3.1
http://www.twonkyvision.com/Download/Tw ... index.html

http://www.twonkyvision.com/Download/Tw ... cians.html


Sorry for the 4.4.3 :roll:
Christian
Hi Christian,

thank you very much for this update!!
My system: PS3 with TV 4.4.3.1 on SuSE Linux 10.1

Tested all my DIVX/XVID files and they now stream fine!

BUT:
- You killed cover art in all of my mp3 files (been an issue with 4.4.3RC3 and RC4 and was fixed on 4.4.3)
- Even worse, quite a lot of my mp3 files won't play anymore!!
It appears PS3 loads them half-way but then "decides" not to play them and call them defect data!

Minor issue:
- All AVI files have no codec detected on PS3

Please fix the mp3 issue, since it was working fine in 4.4.3, so it shouldn't be a big deal.

Thanks again
ThyMaster

User avatar
twonky-christian
Lynx Technology Staff
Posts: 1121
Joined: Fri Sep 10, 2004 3:16 pm
AV Hardware: PC
Location: Berlin
Contact:

Post by twonky-christian » Sun Dec 23, 2007 8:34 am

Hi,

we will fix album art and the mp3 files early next year

thanks
Christian

User avatar
mgillespie
Posts: 1222
Joined: Fri Jul 08, 2005 1:19 pm
AV Hardware: TwonkyMedia AV UPnP Mediaserver (Marvell Kirkwood ARM Sheevaplug with Debian Squeeze).
2x Noxon V2 audio client
1x PS3 Slim 500GB Audio/Video UPnP client.
1x Sony VGF-CP1 Wireless Photoframe.
Location: UK

Post by mgillespie » Sun Dec 23, 2007 10:00 am

ThyMaster wrote: - Even worse, quite a lot of my mp3 files won't play anymore!!
It appears PS3 loads them half-way but then "decides" not to play them and call them defect data!
Don't think this is just MP3, I had this whilst listening to some WMA's last night.
Please note: Moderators here are voluntary and do not work for PacketVideo or Twonky, please do not attack us. Any posts are personal opinion, and may not be those of PV/Twonky.

ThyMaster
Posts: 192
Joined: Mon Aug 15, 2005 11:47 am

Post by ThyMaster » Sun Dec 23, 2007 10:38 am

twonky-christian wrote:Hi,

we will fix album art and the mp3 files early next year

thanks
Christian
Fair enough!
Frankly, I do not really use my PS3 for listening to music (400W+ power consumption is a bit hefty compared to my 4 Watts Roku Soundbridge...).

Have nice holidays.

Regards
ThyMaster

P.S.: While we're at it: Please re-enable cover art for video files if possible
Last edited by ThyMaster on Sun Dec 23, 2007 11:08 am, edited 1 time in total.

Kahnyl
Posts: 2
Joined: Sun Dec 23, 2007 10:58 am

Post by Kahnyl » Sun Dec 23, 2007 11:05 am

I just installed this release and while reconfiguring the server in Safari the server "quit unexpectedly". It had been running for maybe five minutes at this point. I chose to relaunch and it happened again. I chose to ignore and it happened again. I kept getting prompted about it until I went into Activity Monitor and force quit "twonkymedia". I launched the server app again and the same thing happened.

What's happening?

backeroo
Posts: 10
Joined: Thu Nov 22, 2007 7:20 pm

Post by backeroo » Sun Dec 23, 2007 12:29 pm

Kahnyl wrote:I just installed this release and while reconfiguring the server in Safari the server "quit unexpectedly". It had been running for maybe five minutes at this point. I chose to relaunch and it happened again. I chose to ignore and it happened again. I kept getting prompted about it until I went into Activity Monitor and force quit "twonkymedia". I launched the server app again and the same thing happened.

What's happening?
In most of the cases, Picture Scanning is causing the crashes. Try to disable Picture sharing, and you can maybe use all other features.

zenkinz
Posts: 47
Joined: Tue Oct 17, 2006 1:16 pm

Post by zenkinz » Sun Dec 23, 2007 12:52 pm

I have just upgraded my PS3 to 2.1 but realised that's not sufficient as my Twonkymedia (in my maxtor shared plus) is still running on 4.4.2 which is running great except for the divx support.

based on the feedback, it looks like I have to hold back the 4.4.3.1 upgrade as I need twonky to stream all my MP3 and photos to my TV via my PS3. Is that correct?

D-Kalck
Posts: 13
Joined: Tue Dec 18, 2007 9:26 am

Post by D-Kalck » Sun Dec 23, 2007 6:01 pm

twonky-christian wrote:Hi,

we will fix album art and the mp3 files early next year

thanks
Christian
Were you able to reproduce the crash with this image :
http://dl.free.fr/jxAwDD6zh/JustinTimbe ... ont%5D.jpg
?
Last edited by D-Kalck on Sun Dec 23, 2007 6:02 pm, edited 1 time in total.

User avatar
twonky-christian
Lynx Technology Staff
Posts: 1121
Joined: Fri Sep 10, 2004 3:16 pm
AV Hardware: PC
Location: Berlin
Contact:

Post by twonky-christian » Mon Dec 24, 2007 8:14 am

no

was unable to get the image

please send it to support@twonkyvision.com

for all:
if the server crashes on scanning:
1) turn on logging for the file scanner
2) hit rebuild database
3) open the log and look at the last line
it will say something like adding....
the file there is crashing the server
Please remove it for now from the shared content - and if possible please
send it in to support@twonkymedia.com

thanks
Christian

User avatar
mgillespie
Posts: 1222
Joined: Fri Jul 08, 2005 1:19 pm
AV Hardware: TwonkyMedia AV UPnP Mediaserver (Marvell Kirkwood ARM Sheevaplug with Debian Squeeze).
2x Noxon V2 audio client
1x PS3 Slim 500GB Audio/Video UPnP client.
1x Sony VGF-CP1 Wireless Photoframe.
Location: UK

Post by mgillespie » Mon Dec 24, 2007 8:52 am

D-Kalck wrote:
twonky-christian wrote:Hi,

we will fix album art and the mp3 files early next year

thanks
Christian
Were you able to reproduce the crash with this image :
http://dl.free.fr/jxAwDD6zh/JustinTimbe ... ont%5D.jpg
?
Crash reproducable here. Removing the file and rebuilding DB, everything works again.
Please note: Moderators here are voluntary and do not work for PacketVideo or Twonky, please do not attack us. Any posts are personal opinion, and may not be those of PV/Twonky.

D-Kalck
Posts: 13
Joined: Tue Dec 18, 2007 9:26 am

Post by D-Kalck » Mon Dec 24, 2007 1:15 pm

Thanks a lot, hope christian will be able to fix it.

bortek
Posts: 7
Joined: Mon Dec 24, 2007 2:43 pm

Post by bortek » Mon Dec 24, 2007 4:30 pm

Twonky 4.4.3.1 doesn't work at all on Mac OS X 10.5.1. More informations here http://www.twonkyforum.com/viewtopic.php?p=16199

Kahnyl
Posts: 2
Joined: Sun Dec 23, 2007 10:58 am

Post by Kahnyl » Mon Dec 24, 2007 4:43 pm

backeroo wrote:
Kahnyl wrote:I just installed this release and while reconfiguring the server in Safari the server "quit unexpectedly". It had been running for maybe five minutes at this point. I chose to relaunch and it happened again. I chose to ignore and it happened again. I kept getting prompted about it until I went into Activity Monitor and force quit "twonkymedia". I launched the server app again and the same thing happened.

What's happening?
In most of the cases, Picture Scanning is causing the crashes. Try to disable Picture sharing, and you can maybe use all other features.
I can't do anything before the server crashes though.

Post Reply