TwonkyMedia Server 4.4.14

General discussion about the media server. Feature requests. Hints, tips and tricks.
Post Reply
Twonky_Rick
Posts: 3816
Joined: Wed Nov 19, 2008 1:59 am
AV Hardware: Samsung 650 Series TV (2010), 4.5TB HP MediaSmart server with 100,000 songs, 5) AT&T U-Verse STB, CE form-factor Media Center PC and 6 other networked PCs running TwonkyManager, 2 Sonos ZP80, Sonos S5 speaker, Apple TV (running XBMC), Roku Soundbridge, X-Box 360, Sony PS3, Kodak 10" Wireless Photo Frame, iPhone with PlugPlayer software, Sonos CR-100.
Location: San Diego
Contact:

TwonkyMedia server 4.4.14 is now available for download!

Post by Twonky_Rick » Sat Mar 21, 2009 1:02 am

Although this is not the server section, there are so many server-related posts here, that I thought I would post this as a courtesy.

You can download it here:
http://www.twonkyforum.com/unsupported/4.4.14/


What's New in Version 4.4.14
------------------------------------------------------------
- Client adaptation: Added "Marantz DMP"

Bug fixes:
- CTT JPG_LRG/JPG_MED fix: When offering a DLNA JPG profile All smaller JPG profiles must also be offered.
- Fixed XBox360 artist/composer mixup. The artist and composer folders on the XBox360 are no longer mixed into the artist folder.
- Fixed typo in english resource file
- Fixed upload from Nokia phone
- Fixed mp4 parser: handle corrupt mp4 headers
- Added support for .3gp/.3gpp upload
- Renaming uploaded files only if target file is already existing.
- Added support for mp4 file upload
- Updated client adaptation for Nokia phones
- Permanently disabled timeseek


What's new in Version 4.4.13
----------------------------------------------
Bug fixes:
- Scaling of images with with single quotes in filename fixed


What's new in Version 4.4.12
----------------------------------------------
Bug fixes:
- Wrong mimetype for MOV file fixed
Follow me on Twitter! mostlytech1
Checkout my blog: http://mostly-tech.com/

User avatar
twonky-christian
Lynx Technology Staff
Posts: 1122
Joined: Fri Sep 10, 2004 3:16 pm
AV Hardware: PC
Location: Berlin
Contact:

TwonkyMedia Server 4.4.14

Post by twonky-christian » Tue Mar 24, 2009 1:43 pm

Hi,

we released an update to the TwonkyMedia 4.x branch - mainly with minor fixes and some adjustments to the supported clients:
http://www.twonkyforum.com/unsupported/4.4.14/

Thanks
Christian
Last edited by mgillespie on Tue Mar 24, 2009 7:07 pm, edited 1 time in total.
Reason: sticky for 7 days

bump
Posts: 50
Joined: Sun Mar 15, 2009 3:58 pm
AV Hardware: NA

Re: TwonkyMedia Server 4.4.14

Post by bump » Thu Mar 26, 2009 6:47 pm

Hi Christian,

good to see you're putting out another patch for Townky 4. But why is the misisng FLAC composer tag not being addressed? WHich has been a known issue for a long time?

Given that Verison 5.0.55 has still a bunch of problems, it would be great to at least have one version working for my money.

thanks
-bump

dholldorff
Posts: 45
Joined: Sun Mar 08, 2009 9:45 pm
AV Hardware: NAS: Synology Disk Station 107+, 1 TB, Firmware DSM 3.0-1342,Twonky Server 4.4.17
TV: Philips 37PF9731D/10
Sat Reciever: Humax iCord 500 MB
Picture Frame: 8" Philips Wireless Digital PhotoFrame 8FF3WMI/00
DVD Home Entertainment System: Denon S302
Router: AVM Fritz!Box 7390
Location: I'm in Germany for the second half of my life

Re: TwonkyMedia server 4.4.14 is now available for download!

Post by dholldorff » Sat Mar 28, 2009 11:14 am

TMM_Product_Manager wrote:Although this is not the server section, there are so many server-related posts here, that I thought I would post this as a courtesy.
I find this sentence very entertaining, seeing as this post is in the "Twonky Media Server" section of the forum. :lol:

Daphne
NAS: Synology Disk Station 107+ 2 TB, Firmware DSM 3.1-1613, TwonkyServer 6.0.32
TV: Philips 37PF9731D/10
8" Philips Wireless Digital PhotoFrame 8FF3WMI/00
DVD Home Entertainment System: Denon S-302
Blue Ray Player: Philips BRD 7500/S2

User avatar
mgillespie
Posts: 1222
Joined: Fri Jul 08, 2005 1:19 pm
AV Hardware: TwonkyMedia AV UPnP Mediaserver (Marvell Kirkwood ARM Sheevaplug with Debian Squeeze).
2x Noxon V2 audio client
1x PS3 Slim 500GB Audio/Video UPnP client.
1x Sony VGF-CP1 Wireless Photoframe.
Location: UK

Re: TwonkyMedia server 4.4.14 is now available for download!

Post by mgillespie » Sat Mar 28, 2009 6:16 pm

dholldorff wrote:
TMM_Product_Manager wrote:Although this is not the server section, there are so many server-related posts here, that I thought I would post this as a courtesy.
I find this sentence very entertaining, seeing as this post is in the "Twonky Media Server" section of the forum. :lol:

Daphne
Sorry, thats me merging topics....
Please note: Moderators here are voluntary and do not work for PacketVideo or Twonky, please do not attack us. Any posts are personal opinion, and may not be those of PV/Twonky.

Georg
Posts: 105
Joined: Sat Feb 17, 2007 11:13 pm
AV Hardware: Server: Linkstation Pro (production) with Twonky 6.0.1 +
Linkstation Pro (developer) with Twonky 6.0.23
Clients:
Kathrein UFS 822 (pvr sat receiver, upnp-client?)
Philips TV PFL9604
WD TV Live
Roku Linkstation
Philips WLAN photo frame

Re: TwonkyMedia Server 4.4.14

Post by Georg » Thu Apr 09, 2009 7:08 pm

For me this version (as 4.4.11) doesn't work on a Linkstation Pro.
I got the log below when I used the ini file of my working 4.4.6 version. The server ends in an endless loop. If I unzip the files into fresh dir (without) an ini, I only get the zombie process. If I try to set v=1 in the new ini it is set back to v=0 when I start twonkymedia. Even passing v=1 on the commandline won't produce the log-file. :(

Maybe a hint: In version 4.4.11 the server restarted after it stated that the videonode1 had been changed, reread the ini-file found again videonode1 and started again ....

Code: Select all

22:27:19:869 LOG_SYSTEM:upnp_get_interfaces get_interface_addresses 192.168.0.151
22:27:19:869 LOG_SYSTEM:upnp_get_interfaces get_interface_addresses 127.0.0.1
22:27:19:870 LOG_SYSTEM:upnp_server_start IP init: 192.168.0.151
22:27:19:870 LOG_SYSTEM:upnp_server_start server interface 192.168.0.151
22:27:19:870 LOG_SYSTEM:upnp_server_start HTTP Server starting at 192.168.0.151:9000
22:27:19:873 LOG_SYSTEM:upnp_server_start IP init: 127.0.0.1
22:27:19:873 LOG_SYSTEM:upnp_server_start server interface 127.0.0.1
22:27:19:874 LOG_SYSTEM:upnp_server_start HTTP Server starting at 127.0.0.1:9000
22:27:19:876 LOG_SYSTEM:no pvStreamer module available: ./pvStreamer
22:27:34:296 LOG_SYSTEM: got property videonode1=Folder,%PATH

22:27:34:297 LOG_SYSTEM: got property videonode2=

22:27:34:297 LOG_SYSTEM: got property videonode3=

22:27:34:298 LOG_SYSTEM: got property videonode4=

22:27:34:298 LOG_SYSTEM: got property videonode5=

22:27:34:298 LOG_SYSTEM: got property allvideos=All Videos

22:27:34:298 LOG_SYSTEM: got property rootvideo=Videos

22:27:34:299 LOG_SYSTEM: got property webnodes=MPV

22:27:34:299 LOG_SYSTEM: got property webpicturenum=0

22:27:34:299 LOG_SYSTEM:cmdparam -D
22:27:34:301 LOG_SYSTEM:NO TRANSLATION FOR accessuser
22:27:34:302 LOG_SYSTEM:NO TRANSLATION FOR accesspwd
22:27:34:303 LOG_SYSTEM:NO TRANSLATION FOR autotree

Post Reply