i want to do something very simple with twonky

General discussion about the media server. Feature requests. Hints, tips and tricks.
Post Reply
allan smith
Posts: 12
Joined: Wed Feb 16, 2011 5:35 pm
AV Hardware: panasonic txl32d25ba tv , buffalo hdd e1otu2 uk, netgear wnda 3100v2,adsl router/modem supplied by free fr, no number

i want to do something very simple with twonky

Post by allan smith » Wed Feb 16, 2011 5:43 pm

i just want to see my desktop output from my laptop via wifi instead of connecting with a vga lead ,can i do that

User avatar
phibertron
Posts: 1566
Joined: Sun Jan 30, 2011 5:52 pm
AV Hardware: Hardware
========
WHS - HP Ex495
PS3
XBOX 360
iTouch - Gen 2 and Gen 3
PSP - 3000

Encoders
========
Handbrake
x264
ffmpeg
mencoder

Tagging
======
mp3tag

Re: i want to do something very simple with twonky

Post by phibertron » Wed Feb 16, 2011 10:09 pm

even if twonky could do that
there are probably better products to do that

netgear has a push to tv product, that may better suit your needs
i think there are other producta out there, but this one came to mind

http://www.netgear.com/ptv
viewtopic.php?f=2&t=10627
viewtopic.php?f=2&t=9353
viewtopic.php?f=2&t=9408
viewtopic.php?f=2&t=9416
viewtopic.php?f=2&t=9424
viewtopic.php?f=2&t=9364
viewtopic.php?f=2&t=9497

allan smith
Posts: 12
Joined: Wed Feb 16, 2011 5:35 pm
AV Hardware: panasonic txl32d25ba tv , buffalo hdd e1otu2 uk, netgear wnda 3100v2,adsl router/modem supplied by free fr, no number

Re: i want to do something very simple with twonky

Post by allan smith » Wed Feb 16, 2011 10:59 pm

unfortunately according to the spec that only works with windows 7 and intel dual core processor, as i have xp and an intel 943gm processor it doesnt help

User avatar
phibertron
Posts: 1566
Joined: Sun Jan 30, 2011 5:52 pm
AV Hardware: Hardware
========
WHS - HP Ex495
PS3
XBOX 360
iTouch - Gen 2 and Gen 3
PSP - 3000

Encoders
========
Handbrake
x264
ffmpeg
mencoder

Tagging
======
mp3tag

Re: i want to do something very simple with twonky

Post by phibertron » Wed Feb 16, 2011 11:13 pm

viewtopic.php?f=2&t=10627
viewtopic.php?f=2&t=9353
viewtopic.php?f=2&t=9408
viewtopic.php?f=2&t=9416
viewtopic.php?f=2&t=9424
viewtopic.php?f=2&t=9364
viewtopic.php?f=2&t=9497

allan smith
Posts: 12
Joined: Wed Feb 16, 2011 5:35 pm
AV Hardware: panasonic txl32d25ba tv , buffalo hdd e1otu2 uk, netgear wnda 3100v2,adsl router/modem supplied by free fr, no number

Re: i want to do something very simple with twonky

Post by allan smith » Thu Feb 17, 2011 10:43 am

surely this must be the simplest thing in the world to do, if my panasonic viera tv already connects via wifi to my home network via a netgear dongle so tha ti can see viera cast, and my laptop is connected to my home network by wifi why cant i see my laptop desktop on my tv, maybe twonky dont want to do it because then there would be no need for all the other complicated procedures built into their programme, you could simply do it all directly from your laptop

Post Reply