Nike Air Tailwind 79 Vast Grey/Mystic Navy

Post Reply
2som6cmd
Posts: 3
Joined: Thu Nov 14, 2019 2:16 am
AV Hardware: CDSAFDSAFSDAF

Nike Air Tailwind 79 Vast Grey/Mystic Navy

Post by 2som6cmd » Thu Nov 14, 2019 2:38 am

Image


Aan de bovenkant Nike Schoenen Sale zorgen een licht crèmekleurige textielbasis en een schone witte veters voor een subtiel contrast met het "Vast Grey" -leer, de hielkap en de veterbeschermers, leidend naar het kenmerkende oranje logo op de tong. Een vintage touch komt in de vorm van een "Mystic Navy" Swoosh, die de diepblauwe schaduw van de schoen en de kraagvoering neemt, met een sterk contrasterend wit "NIKE" -logo vetgedrukt door de bovenhiel. De bovenkant is dan een witte tussenzool en een bruine rubberen buitenzool die zich om de teen en achter de hiel wikkelt.


Met Nike Schoenen Dames Al Streaming Seizoen 3 van Stranger Things, is de Stranger Things x Nike Air Tailwind 79 "OG Pack" dat de populaire tv-serie viert nu beschikbaar, en het erkent ook het missen Indiana, de fictieve landelijke stad waar Stranger Things plaatsvindt. Deze editie van de Tailwind 79-geschenken met een patriottisch geïnspireerd thema, terwijl de afzonderlijke datum "1985" ook te vinden is op de lederen hiellipjes. Tot slot co-branding overal, naast de origineel geïnspireerde verpakking.


De klassieke hardloper van Nike Schoenen Zwart, keert terug voor de warmere maanden in een nieuwe 'Baroque Brown' colorway. Dit aanbod heeft een bovenwerk van puur platina-mesh met bruine suède overlays en zwart lederen Swoosh-logo aan de zijkanten. Blauw contrast wordt gebruikt op de enkelrand bovenop witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool.


Met seizoen 3 van Stranger Things deze week in première, is het komende Nike Air Tailwind 79 Vast Grey/Mystic Navy een exclusief paar dat de populaire Netflix-serie, Nike, viert , Indiana. Deze versie van de klassieke Tailwind 79 pronkt met een patriottisch geïnspireerd thema om perfect te worden gecoördineerd met de Amerikaanse Independence Day, terwijl de afzonderlijke datum "1985" ook op de lederen hiellipjes wordt geplaatst. Tot slot co-branding overal, naast origineel geïnspireerd.


https://www.waardefoot.com/

Post Reply