Struggling to get MediaServer to work on my Mac

everything about MacOS
Post Reply
justinbaron
Posts: 1
Joined: Wed Oct 15, 2008 4:49 pm
AV Hardware: Intel Mac-Mini Pure evoke flow

Struggling to get MediaServer to work on my Mac

Post by justinbaron » Wed Oct 15, 2008 6:23 pm

Hi

Sorry if this is in an FAQ somewhere!

I m running MediaServer in an attempt to link iTunes to my Pure Evoke Flow radio (all works fine from my PC).

When I start the application it fires up Safari with the URL http://localhost:9000/

What should I change this to to make it all work?

Thanks!

Justin

ireval
Posts: 10
Joined: Sun Oct 25, 2009 7:16 pm
AV Hardware: Denon 3808CI / Playstation 3 60GB / XboX 360 Elite / Samsung LNT-4665F / MacBook Pro / iPhone 3G /

Re: Struggling to get MediaServer to work on my Mac

Post by ireval » Thu Dec 10, 2009 8:12 am

Try typing the IP address infront of the link you have provided within your post

vinegarjoe
Posts: 5
Joined: Fri Dec 18, 2009 8:57 am
AV Hardware: samsung 8000 led tv
apple iMac OS/x 10.5

Re: Struggling to get MediaServer to work on my Mac

Post by vinegarjoe » Tue Dec 29, 2009 12:36 pm

HI there

I have this problem too.

What IP address and where do I get it??

Rgds

Joe

PeeBee
Posts: 392
Joined: Sat Jun 13, 2009 12:16 pm
AV Hardware: Buffalo LS Pro; PS3; Samsung LE37B650

Re: Struggling to get MediaServer to work on my Mac

Post by PeeBee » Tue Dec 29, 2009 5:34 pm

The IP address of the device that TMS is running on.

PB
Samsung LE37B650T2WXXU; Liteon 5055GDL+ HDD/DVD Recorder; Playstation 3; Iomega Screenplay HD 500GB; Buffalo Linkstation Pro LS-320GL (running Twonky 6.0.30, SqueezeBox Server 7.6 and acting as a Print Server)

vinegarjoe
Posts: 5
Joined: Fri Dec 18, 2009 8:57 am
AV Hardware: samsung 8000 led tv
apple iMac OS/x 10.5

Re: Struggling to get MediaServer to work on my Mac

Post by vinegarjoe » Wed Dec 30, 2009 3:56 pm

HI there
Thx for that. However, still hangs Safari every time I try to change anything, I get the Apple multi-colored disc and it will stay like that forever. I have to force clear to get Safari back again.

Any ideas what the problem could be???

Rgds

joe

Post Reply