Asus WL-HDD2.5 And 5.0.46

Other OS or NAS discussions
Post Reply
sebw
Posts: 27
Joined: Mon Jul 31, 2006 9:12 am
Location: Southampton, UK

Asus WL-HDD2.5 And 5.0.46

Post by sebw » Tue Feb 03, 2009 3:05 pm

I was running V5.0 beta 1 of the Asus WL-HDD2.5 version on my Asus WL500g.Premium router without any problems. On upgrading to the new 5.0.46 version, I cannot get it to scan my collection of Music, Photos and Video.

Has anyone had any joy with the new version on Asus?

JacobH
Posts: 2
Joined: Wed Aug 06, 2008 7:21 am
AV Hardware: Twonky 5.0 on a Asus WL500gP
SLA5500 (2x)
SLA5520 (2x)
SL400i

Re: Asus WL-HDD2.5 And 5.0.46

Post by JacobH » Mon Feb 09, 2009 8:54 am

Hello,

Yesterday I tried the same with no luck. I'm running the beta 5 without any problems. The new version 5.0.46 refuses to create a database. When I look at the logs i see that my content directories are added to BLACK_LIST ???.
Also is the media server frequently accessing tmm.pv.com ? for what ?

Did you get any further with solving the problem ?

Best regards,

Jacob

sebw
Posts: 27
Joined: Mon Jul 31, 2006 9:12 am
Location: Southampton, UK

Re: Asus WL-HDD2.5 And 5.0.46

Post by sebw » Tue Feb 10, 2009 4:13 pm

Thanks for the reply Jacob.

No further luck with 5.0.46. I have returned to the beta which works fine.
I am probably not missing anything.

sebw
Posts: 27
Joined: Mon Jul 31, 2006 9:12 am
Location: Southampton, UK

Re: Asus WL-HDD2.5 And 5.0.46

Post by sebw » Mon Jul 27, 2009 4:15 pm

Have now tried 5.1.08 BETA and still won't scan my files on an Asus WL500gp.

Has anybody had any joy with the more recent Twonky releases on the WL500 family of hardware?

Post Reply